Reactivació Badalona

Empreses domiciliades

Domicilia la teva empresa. A Reactivació Badalona us oferim la possibilitat de domiciliar la vostra empresa amb nosaltres.

Domiciliar una societat al BCIN són tot avantatges. Us dona una imatge més professional i de prestigi a la vostra empresa, a banda de poder contractar els serveis complementaris de què disposem. Aquestes són tres modalitats de domiciliació que posem al vostre servei:

NO NECESSITEU TREBALLAR A L’OFICINA?

Oficina Virtual

Destinat a aquelles empreses que no necessitin allotjar-se en una oficina. La domiciliació d’una societat al BCIN dona una imatge més professional i de prestigi. Aquest servei inclou a més de la domiciliació postal i fiscal, la possibilitat de contractar les sales del Centre de Convencions amb un descompte del 20%. Les societats amb domiciliació reben per correu electrònic els avisos d’arribada de Certificats i Paqueteria.

TELETREBALLEU PERÒ US CAL DOMICILIAR LA SOCIETAT I QUE US AGAFEM LES TRUCADES?

Oficina Virtual + Atenció de trucades

Destinat a empreses i autònoms que teletreballen i necessiten el nou servei d’atenció de trucades. Aquest servei inclou a més de la domiciliació postal i fiscal, la possibilitat de contractar les sales del Centre de Convencions amb un descompte del 20%. Les societats amb domiciliació reben per correu electrònic els avisos d’arribada de Certificats i Paqueteria.

DE VEGADES VA BÉ REUNIR-SE

Oficina Virtual + Sala de reunions

Per a empreses domiciliades al BCIN que necessitin reunir-se un cop al mes a mitja jornada, el BCIN us ofereix el contracte de Domiciliació amb una sala de reunions amb preu reduït.

Voleu domiciliar la vostra empresa amb nosaltres? Consulteu-ne la disponibilitat.