Reactivació Badalona

Què fem?

Quatre eixos que guien les nostres actuacions amb les empreses: assessorament, formació, acompanyament i connexió.

1

Formació

El món empresarial és en canvi constant. Amb la nostra oferta formativa podeu treballar aspectes relacionats amb la gestió del negoci, les oportunitats de creixement i els recursos humans. Voleu estar al cas de les últimes novetats del sector i saber treure’n tot el profit? Organitzem cursos i formacions als quals us podeu apuntar.

2

Acompanyament i assessorament

Som l’ens al costat les empreses de Badalona. Per això, us acompanyem en els moments transcendentals i al dia a dia. Accediu amb nosaltres a programes adients a la vostra empresa que us acostaran a l’assoliment de petites i grans fites del vostre negoci o projecte emprenedor.

3

Diagnosi d’acompanyament

Us ajudem a identificar les línies de treball més properes per digitalitzar el vostre negoci. A través de la indústria 4.0, us acompanyem en la diagnosi de les vostres necessitats, fortaleses i oportunitats, adaptar-vos a les properes convocatòries i, seguint els nostres passos, aconseguir el finançament per a la digitalització que cerqueu.

4

Propietat industrial

La protecció de la vostra marca és imprescindible per continuar sent únics en el vostre sector de referència. Analitzem el mercat i us mostrem les oportunitats que podeu fer servir per identificar els vostres valors intangibles i salvaguardar-los.

5

Fabricació additiva

A través de la producció per capes i el modelatge en 3D, us guiem en el procés de fer cada cop més eficient la vostra activitat. Aquesta disciplina, pertanyent també a la indústria 4.0, us introduirà a les últimes novetats d’impressió i fabricació i us permetrà guanyar en rapidesa, estalvi i qualitat dels vostres productes.

6

Assessorament en estalvi energètic

Constituir-se com a comunitat energètica és una eina ben útil a l’hora d’avançar cap a l’autoconsum i l’estalvi en matèria d’energia. Us assessorem sobre les vostres capacitats i les línies d’ajuda a les quals us podeu presentar per millorar la vostra eficiència energètica.

7

Gestió de residus

Millorar la gestió de residus us permet multiplicar en eficiència quant a la vostra producció. En aquest sentit, treballem conjuntament amb les empreses i indústries pertanyents a l’Eix Besòs Circular en base als recursos disponibles i les possibilitats de futur que ofereix la nostra zona.

8

Connexió

El treball en xarxa a Reactivació Badalona ens permet generar sinergies entre empreses amb objectius afins, connectar el talent amb els negocis i crear, en definitiva, un diagrama de contactes que amplia les capacitats singulars de cada negoci. 

 

La nostra labor de connexió combina un coneixement ampli del territori amb la capacitat d’acords de col·laboració i la visibilització que proporciona una plataforma pública. Tota aquesta combinació ens permet oferir-vos oportunitats úniques pel que fa a la cerca de línies de treball, formació i personal, tot teixint una xarxa que connecta les empreses amb la ciutat, els seus ciutadans i inversors amb la garantia de Reactivació Badalona.

Consulteu les activitats que organitzem!

Agenda d'activitats