Reactivació Badalona

Oficines de lloguer

Oficines totalment moblades i amb serveis per començar l’activitat des del primer dia. Diferents mides i capacitats, des de 15,7 m2 fins a 44 m2.

Oficines de lloguer

Oficina 15,7 m²

Ideals per a una o dues persones.

Oficina 22 m²

Ideals per a dues o tres persones.

Oficina 31,4 m²

Ideals per a tres o quatre persones.

Oficina 44 m²

Ideal per a quatre a sis persones

NOVETATS en la contractació: cap a l'especialització en BIOTECNOLOGIA

Segons el nou model municipal de CAMPUS URBÀ DE SALUT BADALONA aprovat a juliol de 2022, el BCIN inicia un procés de Transformació cap a un Viver especialitzat en start-ups, spin-offs i empreses del sector BIOTECNOLÒGIC, BIOMÈDIC i CIÈNCIES DE LA SALUT: salut digital, dispositius mèdics, salut mental i salut poblacional, entre d’altres.

Segons aquest model, el BCIN prioritza la contractació d’start-ups i spin-offs de biotecnologia. A continuació, es prioritza les empreses d’aquesta especialitat en biotecnologia enfront d’altres sectors d’activitat.

La finalitat d’aquesta transformació del BCIN és la de fer créixer l’eix biotecnològic en els polígons de Les Guixeres i de Can Ribó (Nord), tan propers al Campus de Can Ruti.

Aquest pas ha suposat un canvi en les tarifes per a les noves empreses que s’allotgin en el BCIN, amb un esglaonat de preus a 6 anys vista, amb tarifes més econòmiques per a les start-ups i spin-offs.

Podeu consultar les noves tarifes del Centre d’Empreses: