Reactivació Badalona

Lloguer d’espais

Reactivació Badalona és la gestora del Centre de Congressos BCIN i ofereix el lloguer d’espais i sales per a esdeveniments. Unes instal·lacions amb sales que s’adapten a diverses necessitats i formats i que posen a disposició d’empreses o organitzacions els espais ideals per qualsevol mena d’esdeveniment, trobada o reunió.

L’edifici, concebut com a instrument de promoció i vertebració de l’economia de la ciutat i de la seva projecció exterior, acull un Centre de Convencions, un Centre d’Empreses i les principals institucions de promoció econòmica de la ciutat: Reactivació Badalona, SA, Cambra de Comerç de Barcelona i Federació Empresarial de Badalona, que el converteixen en un pol vertebrador de l’activitat industrial i de serveis de la ciutat i del seu entorn. 

El BCIN té un sala d’actes principal, amb capacitat per a 332 persones, tres sales de reunions, un espai polivalent, hall i espais exteriors que enriqueixen les possibilitats que ofereix aquest Centre de Convencions per a empreses i esdeveniments.

Aparcament gratuit

Domiciliació de la societat

Recollida de correu i paqueteria

Recepció i atenció de visites

Neteja diària

Climatització

Telefonia

Internet d’alta velocitat

Multifunció i impressora 3D

Espai gratuït per a visites