Reactivació Badalona

6a Fira de l’automòbil de Badalona

Els propers dies 20 i 21 d’abril tindrà lloc la 6a Fira de l’automòbil de Badalona a la Rambla de Badalona, entre l’Escola del Mar i el carrer Prim. L’horari de la Fira serà de 10h del matí a 20h de la tarda.

Un dels objectius clau de la fira és contruibuir a la reactivació econòmica del sector dels concessionaris a Badalona, i potenciar la col·laboració públic i privada en matèria de promoció econòmica.

Aquest any s’exposaran prop d’un centenar de vehicles i estarán representades 22 marques automobilístiques de concessionaris de la nostra ciutat. Entre l’amplia oferta de possibilitats podreu trobar vehicles nous, seminous i de Km0.

Les marques que estaran presents a la fira són: Hyundai, Kia, Quadis, Renault, Dacia, Ford, Opel, Citroën, Peugeot, Jeep, DS, Subaru, Fiat, DFSK, Seres, Spoticar, SEAT, Cupra, Volvo, Audi, Skoda i Omoda.

La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Badalona i Reactivació Badalona, amb la participació de MotorPrim, Kia Quadis ARmotors, Auser, Covesa, Drivim, Grup Lesseps Motor, Mogauto, Mogadealer i M Tecnik.

Comparteix:

Veure més

Jornada d’internacionalització per a PIMES

COMENÇA A EXPORTAR o ACCELERA LES TEVES VENDES A L’EXTERIOR Contingut: Inscripcions: Internacionalització per a PIMES. Exporta i ven més. – Reactivació Badalona (reactivaciobadalona.cat)