Reactivació Badalona

Campus de triple impacte, al BCIN: 9 de novembre

 

En què consisteix el Campus d’introducció a l’impacte?

Els Campus d’introducció a l’impacte tenen com a objectiu la sensibilització i lliurament d’eines gratuïtes de mesurament del triple impacte de les empreses: el mediambiental, el social i l’econòmic. En aquesta formació, es capacita sobre les últimes tendències i l’evolució en la gestió de la sostenibilitat i el model empresarial que impulsa el moviment B Corp. Formen part d’una de les tres etapes del programa de formació per a empreses Impact Lab.

Beneficis per a les empreses participants:

  • Formar part del col·lectiu d’Empreses de Barcelona+B, obtenint un segell distintiu.
  • Aprendre el model empresarial de triple impacte, conèixer casos d’èxit, bones pràctiques, accedir a eines gratuïtes i tenir oportunitats per a avançar en la gestió i mesurament de l’impacte de la teva empresa.
  • Conèixer i compartir amb altres empreses com integrar la sostenibilitat a la teva companyia.

A qui va dirigit?

Barcelona Impact Lab va dirigit a empreses que tinguin presència i operacions a Barcelona ciutat i l’àrea metropolitana. Recomanem la participació de 2 persones per empresa amb rols de lideratge i/o que impulsin la sostenibilitat dins de les seves companyies.

Qui organitza aquest esdeveniment?

Aquesta convocatòria està promoguda per Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) – Reactivació Badalona, SA , amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i de l’Ajuntament de Montgat en del marc d’activitats de Barcelona+B: una aliança d’empreses, universitats, fundacions, institucions públiques, emprenedors i ciutadans per aconseguir una ciutat més pròspera, sostenible i inclusiva.

Barcelona+B no seria possible sense els seus socis estratègics: B Lab SpainAjuntament de BarcelonaEADA i Ferrer. Però són moltes més les organitzacions i persones que estan darrere. Coneix-nos!

 

Més informació i inscripcions a: Campus d’introducció a l’impacte – BCIN – BADALONA Entradas, Mié, 9 nov. 2022 a las 9:30 | Eventbrite

 

Comparteix:

Veure més

Jornada d’internacionalització per a PIMES

COMENÇA A EXPORTAR o ACCELERA LES TEVES VENDES A L’EXTERIOR Contingut: Inscripcions: Internacionalització per a PIMES. Exporta i ven més. – Reactivació Badalona (reactivaciobadalona.cat)